iq option review

Pentru a intră GRATUIT în grupul nostru de trading este nevoie să faci o depunere minimă pe unul dintre brokerii cu care colaborăm, prin intermediul linkului nostru de afiliat.
Pe acest grup tranzacţionăm şi învăţăm să tranzacţionăm împreună.Trimitem semnale de trading cu o rată de câştig de peste 75% şi un profit lunar de 40%-100% sau chiar mai mare.
Linkuri de înregistrare:
IQ Option: http://affiliate.iqoption.com/redir/?aff=44676 (depunere minimă 250$)
24 Option : http://option.go2jump.org/SH182Mt (depunere minima 1000$)

Important că atunci când creezi contul, să îl faci prin linkul de mai sus, pentru a te asocia cu afilierea noastră şi a putea beneficia în mod GRATUIT de serviciile noastre.
Vei primi toate informaţiile necesare, inclusiv ghidul de tranzacţionare + ghidul Smart Money Management (SMM).
Vei putea tranzacţiona după semnalele noastre, împreună cu ceilalţi membri VorteXz Signals.
După ce te înregistrezi, înainte de a face depunerea să ne laşi adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat când ai făcut contul pe unul dintre brokerii cu care lucrăm, pentru a verifică dacă contul a fost asociat în mod corect cu afilierea noastră.
Pentru IQ Option, este necesar sa ne lasi de asemenea si Personal cabinet no. contului(il gasesti la Personal Data, Personal Cabinet no. – este un numar format din 8 cifre, ex: 1607922)
După confirmare că totul e ok, poţi face şi depunerea.
După depunere, vei primi acces în grupurile noastre private + ghidurile de tranzacţionare! După ce ai primit acces pe grupurile noastre private ai la dispoztie un canal numit #suport unde poţi pune alte întrebări!
Dacă mai ai şi alte întrebări pe care vrei să le aderezi aici echipa noastră îţi stă la dispoziţie în intervalul orar 9:00-17:00 de luni până vineri!

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit